Ξεκίνησε η ανέγερση του Νέου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου
Το έργο περνά στη φάση της ανέγερσης του κτηρίου, το οποίο θα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης και δύο επίπεδα αθλητικών εγκαταστάσεων
Σε εξέλιξη βρίσκεται η θεμελίωση του Νέου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Λευκωσίας. Είχε προηγηθεί η φάση των εκσκαφών, η οποία διήρκεσε 18 μήνες και προχώρησε με αργούς ρυθμούς, καθώς παράλληλα πραγματοποιήθηκαν ανασκαφικές εργασίες από την Αρχαιολογική Υπηρεσία λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων στον χώρο.
Πλέον, το έργο περνά στη φάση της ανέγερσης του κτηρίου, το οποίο θα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης και δύο επίπεδα αθλητικών εγκαταστάσεων. Η διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών εκτιμάται σε περίπου 1,5 έτος, μέχρι την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό σχεδόν 5,5 εκατ. ευρώ, ποσό που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη αποκτά μια ακόμη σημαντική αθλητική υποδομή, που θα εξυπηρετεί όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.