Σεμινάριο εκπαίδευσης, από μέλη της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, παρακολούθησαν στα ΚΕΠ του Περιστερίου δημότες κάθε ηλικίας, με θέμα την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση.
Συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς 2025, ο Δήμος Περιστερίου, μέσω του ΚΕΠ Υγείας και σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος διοργάνωσε μια σημαντική δράση ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Καρδιολόγου και Αντιδημάρχου Υγείας, Γεώργιου Μπεκιάρη, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος, ανθρωπιά και συνέπεια τον τομέα της υγείας.
Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Π. Παχατουρίδης, αναφέρθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Αντιδημάρχου και φίλου του, τονίζοντας τη σπουδαιότητα των δράσεων πρόληψης και ενημέρωσης που συνεχίζουν το έργο του.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…