Παράδοση επάθλων στα «Σχολεία Πρωταθλητές της Ανακύκλωσης» του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης
Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», η τελετή απονομής των επάθλων στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης–Πεύκης που διακρίθηκαν στο πρόγραμμα «Πρωταθλητές της Ανακύκλωσης».
Ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης παρέδωσε στους μαθητές και τις σχολικές μονάδες που ξεχώρισαν τα έπαθλά τους —ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ευγενική προσφορά της εταιρείας ΕΝΑ ΟΝ— επιβραβεύοντας τη συλλογική τους προσπάθεια και τη δέσμευσή τους για την προστασία του περιβάλλοντος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ρόδος – Κολιάδης για την υπόθεση «Χωριάτικο»: Τι απάντησε για τις συναντήσεις με εμπλεκόμενα πρόσωπα και το έγγραφο της Αρχής Διαφάνειας
- ΕΛ.Α.Σ.: Πολιτική παρέμβαση για το μέλλον της Αυτοδιοίκησης παράλληλα με το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα
- Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν δυνάμεις για την προστασία των παιδιών






