ΔΗΜΟΙ

Δήμος Ασπροπύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του «Θριάσια 2025» και συνεχίζεται

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Θριάσια 2025», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ασπροπύργου. Ξεχώρισαν η εντυπωσιακή συναυλία των Στέλιου, Άγγελου και Διαμαντή Διονυσίου, η μουσική βραδιά με τη Λένα Αλκαίου, καθώς και οι εορταστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο και δωρεάν πρόγραμμα πολιτιστικής ψυχαγωγίας, με κορυφαίους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές κινηματογράφου και παραδοσιακές εκδηλώσεις.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Θριάσια 2025» επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά τη δέσμευση του Δήμου για την προώθηση του πολιτισμού και την παροχή υψηλής ποιότητας εκδηλώσεων για όλους.

Υπενθυμίζουμε τις επιλεγμένες εκδηλώσεις του Ιουλίου:

Συναυλία με τη Λένα Αλκαίου, Παιδικό Θέατρο «Οι μύθοι μας τ’ αστέρια μας», Σινεμά Ενηλίκων «Top Gun Maverick», Συναυλία Αδελφών Διονυσίου – Παραδοσιακά Πανηγύρια, Λαϊκή Ρεμπέτικη Βραδιά, Παιδικό Σινεμά «Looney Tunes».

Τελευταία άρθρα

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

2 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

2 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

2 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

2 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

3 ώρες ago

Δήμος Ν. Πηλίου: Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του Ειδικού Χωροταξικού για τις Ανεμογεννήτριες

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έχει ήδη καταθέσει προσφυγές στο ΣτΕ κατά αποφάσεων εγκρίσεων περιβαλλοντικών όρων…

4 ώρες ago