Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Θριάσια 2025», αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Ασπροπύργου. Ξεχώρισαν η εντυπωσιακή συναυλία των Στέλιου, Άγγελου και Διαμαντή Διονυσίου, η μουσική βραδιά με τη Λένα Αλκαίου, καθώς και οι εορταστικές εκδηλώσεις του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο και δωρεάν πρόγραμμα πολιτιστικής ψυχαγωγίας, με κορυφαίους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, προβολές κινηματογράφου και παραδοσιακές εκδηλώσεις.

Δήμος Ασπροπύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του «Θριάσια 2025» και συνεχίζεται

Δήμος Ασπροπύργου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του «Θριάσια 2025» και συνεχίζεται

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Θριάσια 2025» επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά τη δέσμευση του Δήμου για την προώθηση του πολιτισμού και την παροχή υψηλής ποιότητας εκδηλώσεων για όλους.

Υπενθυμίζουμε τις επιλεγμένες εκδηλώσεις του Ιουλίου:

Συναυλία με τη Λένα Αλκαίου, Παιδικό Θέατρο «Οι μύθοι μας τ’ αστέρια μας», Σινεμά Ενηλίκων «Top Gun Maverick», Συναυλία Αδελφών Διονυσίου – Παραδοσιακά Πανηγύρια, Λαϊκή Ρεμπέτικη Βραδιά, Παιδικό Σινεμά «Looney Tunes».