Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας επισκέφτηκαν σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αν. Κασαπίδης και η Πρόεδρος της Ενιαίας Επιτροπής Παιδείας Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, προκειμένου να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών για τη διαμόρφωση των δύο ειδικών σχολείων.
Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από τα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο κι έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής η διαμόρφωση δύο αιθουσών για το Ειδικό Νηπιαγωγείο και έξι για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, με έδρα τη Νάουσα. Έχουν γίνει ακόμη οι τουαλέτες (με ράμπες) και απομένουν ακόμη οι ελαιοχρωματισμοί και κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το έργο. Αναμένεται επίσης μέχρι μέσα Αυγούστου ο ειδικός εξοπλισμός για τα δύο ειδικά σχολεία από τις Κτηριακές Υποδομές.
Τόσο ο κ. Κασαπίδης όσο και η κα Χατζηγεωργίου εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών και δήλωσαν αισιόδοξοι σε σχέση με τη λειτουργία των δύο ειδικών σχολείων με την έναρξη του σχολικού έτους, τον Σεπτέμβριο.
Το συνολικό ποσό των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ επενδύει στη βελτίωση, τη λειτουργικότητα και τη θωράκιση…
Την άμεση επικοινωνία με τους φορείς και τους εκπροσώπους της πρωτογενούς παραγωγής, προκειμένου να υπάρξει…
Στην τελική του ευθεία μπαίνει το έργο αναβάθμισης του οδικού δικτύου που συνδέει Μεσοκώμη –…
Οι δυνατότητες απόκτησης του οικοπέδου του Βρεφοκομείου Αθηνών στις οδούς Εσπέρου και Αρτέμιδος, από το…
Έφοδο στα γραφεία του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας έκανε κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, μετά από…
Το επίπεδο συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων και δυνάμεων, καθώς και η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα,…