Ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες σε μια ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία, όπου ο κινηματογράφος… επιπλέει και συναντά τη θάλασσα!
Την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί πλωτή προβολή ταινίας στον Ναυτικό Όμιλο Αίγινας (ΝΟΑ), με τη δυνατότητα παρακολούθησης τόσο από τη στεριά όσο και μέσα στη θάλασσα. Στην πρωτότυπη αυτή δράση μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη και ιδιωτικά σκάφη. Η προβολή θα ανοίξει με την πολυβραβευμένη μουσική ταινία «La La Land», προσφέροντας ένα αξέχαστο καλοκαιρινό βράδυ κάτω από τα αστέρια.
Οι υπόλοιπες προβολές θα πραγματοποιηθούν σε παραλίες της Αίγινας πάνω στην άμμο, δίπλα στο κύμα, με ελεύθερη είσοδο και μαγευτική ατμόσφαιρα:
Η δράση Float in Cinema / Σινεμά στη Θάλασσα αποτελεί έναν πρωτοποριακό συνδυασμό πολιτισμού, τουριστικής εμπειρίας και θαλάσσιας απόλαυσης, αναδεικνύοντας την Αίγινα ως πρότυπο καλοκαιρινού πολιτιστικού προορισμού.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21:00.
Προσέλευση: Από τις 20:30.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…
Εσπερίδα για την «Βιωσιμότητα και Αειφορία στην Παραγωγή και Μεταποίηση της Επιτραπέζιας Ελιάς και του…
Για συστηματικές και ολοκληρωμένες προσπάθειες διαχείρισης και προστασίας των αδέσποτων ζώων της περιοχής και δαπάνες…
Ο Δήμος Καστοριάς καταδικάζει απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια και καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά…
Η ασφάλεια στις μετακινήσεις των πεζών και ιδίως, των ατόμων με δυσκολίες στην κίνηση, καθώς…