Πε. Δεκ 7th, 2023

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Πρωτοφανείς οι χρόνοι της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων της Β’ Κυριακής

 

 

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων τωνΑυτοδιοικητικών Εκλογών της 8ης και 15ης Οκτωβρίου 2023, που ανέλαβε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου SpaceHellas, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Η SingularLogic το βράδυ των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, δημοσιοποίησε στις 19:45με υψηλό βαθμό ακρίβειας την πρόβλεψη των τελικών αποτελεσμάτων τωνΑυτοδιοικητικώνΕκλογών.

Η εταιρεία για τη συλλογή και μετάδοση των αποτελεσμάτων χρησιμοποίησετο Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT)στο σύνολο της χώρας, και συγκεκριμένα σε 22.722 εκλογικά τμήματα την A’ Κυριακή και σε 12.966 την Β’ Κυριακή,δίνοντας το 92% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων από αυτό το σύστημα στις 20:30 και το 98,99% στις 21:00 το βράδυτων εκλογών της 15ης Οκτωβρίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι για πρώτη φορά σε Αυτοδιοικητικές Εκλογές οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι έστειλαν αποτελέσματα με το SRT για τις ψήφους Συνδυασμών και σταυρών Υποψηφίων Περιφερειών και Δήμων, πανελλαδικά.

 

Τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους στη χρήση του SRT υποστήριξε το ειδικά εκπαιδευμένο callcenter της εταιρείας,ενώ συνολικά το έργο της συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων υποστήριξαν πάνω από 600 στελέχη και συνεργάτες της SingularLogic σε όλη την Ελλάδα.

 

Όσον αφορά στη διαδικτυακήπύληhttps://ekloges.ypes.gr, που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών,παρουσίασε ρεκόρ επισκεψιμότητας και σε αυτές τις εκλογές,δεχόμενη το διάστημα από 8 έως 16 Οκτωβρίου1,44 δισ.αιτήματα (hits). Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα,μεγάλος αριθμός ελληνικών και ξένων δημοφιλών Δικτυακών Τόπωναξιοποίησετη δυνατότητα αναμετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων από αυτή την πύλη.

 

 

 

Σχετικά με τη SingularLogic:Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas, είναι ένας κορυφαίος Software Integrator που παρέχει λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα. Διαθέτει υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών, πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, μεγάλη πελατειακή βάση και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα πληροφορικής στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. www.singularlogic.eu