Τρ. Απρ 23rd, 2024

Προβάδισμα του Παντελή Ξυριδάκη για τον δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Εκ νέου υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο Φιλοθέης-Ψυχικού θα είναι ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Ξυριδάκης έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο, δηλώνοντας ότι έχει ακόμα να προσφέρει πολλά πράγματα αλλά και να ολοκληρώσει το έργο του, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη της ΝΔ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Αυτό που συζητείται έντονα είναι το προβάδισμα του σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους στην περιοχή, τον Δημήτρη Γαλάνη που θεωρείται ο “αντάρτης” της ΝΔ και ο ανεξάρτητος – μέχρι στιγμής – Νίκος Κανελάκης των οποίων οι υποψηφιότητες δε φαίνεται να βρίσκουν πρόσφορο “έδαφος” για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής παρότι δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως το “σκηνικό” στον δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού η υποψηφιότητα Ξυριδάκη αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική, ενώ ο δήμαρχος πραγματοποιεί καθημερινά συναντήσεις με τοπικά στελέχη αλλά και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης προκείμενου να ολοκληρώσει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του. Σύμφωνα με έμπειρους της αυτοδιοίκησης θεωρείται δεδομένη η επανεκλογή του στον δημαρχιακό θώκο Φιλοθέης-Ψυχικού, ενώ ο ίδιος δεν επαναπαύεται στα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνει και εργάζεται για το καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr ο κ. Ξυριδάκης θα στελεχώσει τον συνδυασμό του με πρόσωπα τα οποία είχαν εκλεγεί μαζί του στις εκλογές του 2014, ωστόσο θα εμπλουτίσει τον συνδυασμό του με νέα πρόσωπα τα οποία έχουν φρέσκες ιδέες για τον δήμο.