Τρ. Απρ 23rd, 2024
ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Ζούπης αποσύρεται από τον δήμο Κερατσινίου – Έρχεται ο Παντελής Καμάς

Σύμφωνα με πληροφορίες του peiraiasnews.gr , ο Ζαχαρίας Ζούπης φαίνεται πως κάνει πράξη τα όσα λέει και αποσύρεται αυτές τις ώρες από τη διεκδίκηση του δήμου Κερατσινίου – Δραπέτσωνας, όπως ακριβώς είχε δηλώσει στη συνεδρίαση της νομαρχιακής του Κινήματος Αλλαγής της Β΄ Πειραιά.

Ο κ. Ζούπης που όλη την προηγούμενη τετραετία είχε μαζί με την Βάνα Δατσέρη και τον Μηνά Λάλο αξιοσημείωτη δράση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του και αποτέλεσε ίσως το μόνο αντιπολιτευτικό πόλο στη δημοτική αρχή του Χήστου Βρεττάκου, κράτησε την παράταξη του ζωντανή, όμως δεν θα συνεχίσει. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το peiraiasnews.gr έχει κάνει κάποιες τηλεφωνικές επαφές προκειμένου να δρομολογήσει ο ίδιος τη διάδοχη κατάσταση.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν προταθεί για να είναι ο επόμενος επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ για το δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας  είναι κι αυτό του πρώην γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και δικηγόρου στο επάγγελμα Παντελή Καμά, ο οποίος έχει αξιόλογη δράση στα εργασιακά και χαίρει της εκτίμησης της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, εξαιτίας των προτάσεων που έχει κάνει για τα κόκκινα δάνεια, για αυτό και μέχρι αυτή την στιγμή παραμένει στο ψηφοδέλτιο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς για τις εθνικές εκλογές στη Β’ Πειραιά και συνεχίζει τον αγώνα του.

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως και η τιμητική πρόταση που του γίνεται, προκειμένου να διεκδικήσει το δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, τον κάνουν να σκέφτεται να στραφεί στην αυτοδιοίκηση και με ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο να διεκδικήσει τον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και από όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε η απόφαση του αυτή θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενος ημέρες.