Σα. Ιούλ 27th, 2024

Δήμος Παιανίας: Δεκάδες παιδιά άπλωσαν ευτυχία για να στηρίξουν τη Φλόγα

Στο πλευρό του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», ο οποίος από το 1982 βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους μέσα από οργανωμένες δράσεις στάθηκε ο Δήμος Παιανίας φιλοξενώντας τη δράση «Απλώνω Ευτυχία, δυναμώνω τη φλόγα».
Το Σάββατο, 8 Ιουνίου, δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν στην πλατεία Αττικής μέχρι τις 22.00 και ζωγράφισαν σε μπλουζάκια που παρείχε ο Δήμος Παιανίας ενισχύοντας το έργο της Φλόγας.

«Απλώνουμε ευτυχία. Συμμετέχουμε στη δράση της Φλόγας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη στήριξη του συλλόγου που προσφέρει αδιαλείπτως από το 1982 στις οικογένειες παιδιών με καρκίνο. Είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους και οφείλουμε να υιοθετούμε τις καλές πρακτικές» δήλωσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης ο οποίος κρέμασε και το μπλουζάκι που ο ίδιος είχε ζωγραφίσει λίγο νωρίτερα.

Ο Αχιλλέας Μανωλόπουλος, μέλος του ΔΣ της Φλόγας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Παιανίας για τη στήριξη και σημείωσε πως «με τη δράση αυτή στήριξε τους σκοπούς του συλλόγου μας. Έτσι ευαισθητοποιείται η κοινωνία και κυρίως τα παιδιά. Παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε».

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θανάσης Μιχαλόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την συμμετοχή του Δήμου Παιανίας στη δράση και τόνισε πως «πρόκειται για μια δράση που είχε ήδη υλοποιηθεί σε σχολεία και ήρθε η ώρα να υιοθετηθεί σε κεντρικό επίπεδο. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάριο Μάζαρη και τη Γεωργία Σολωμού, τους ιθύνοντες νόες του προγράμματος μέσω του οποίου έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα πάνω από 100.000 ευρώ για τις ανάγκες της Φλόγας».
Στη δράση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνα Βλάχου, η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ζωή Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τεχνικών Έργων & Μελετών Τάσος Χριστοδούλου, ο αντιπρόεδρος της ΔΕ Παιανίας Θανάσης Μυλωνάς και η πρώην αντιδήμαρχος Κλειώ Ανδρέου.