Δε. Απρ 15th, 2024

Υποψήφια για τον δήμο Ιωαννιτών η Τατιάνα Καλογιάννη

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δημαρχειακό θώκο Ιωαννίνων ανακοίνωσε η Τατιάνα Καλογιάννη, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Σε γραπτή δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης  Ηπείρου αναφέρει ότι αποδέχθηκε την παρότρυνση των πολιτών των Ιωαννίνων για τη δημιουργία δημοτικής παράταξης και την υποψηφιότητα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Tο τελευταίο χρονικό διάστημα, πολλοί συμπολίτες μου, που με περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους, με παρότρυναν να εργαστώ για τη συγκρότηση μίας νέας δημοτικής παράταξης. Μία νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών της πόλης των Ιωαννίνων κατά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Έχω την πεποίθηση, ότι όλοι μαζί είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε τα κοινά της πόλης προς όφελος του συνόλου των δημοτών χωρίς ιδεοληψίες, αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.

Αποδέχθηκα την πρόκληση.

Από το 2011 υπηρέτησα τους πολίτες της Περιφέρειας από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με πρόσθετο και παράλληλο αντικείμενο τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των έργων Υποδομών και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.

Με επίπονη και μεθοδική δουλειά, σε αγαστή συνεργασία με το σύνολο των αυτοδιοικητικών αρχών της Περιφέρειας Ηπείρου και υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Καχριμάνη, οι στόχοι που θέσαμε υλοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Η Περιφέρειά μας άλλαξε κατεύθυνση και δημιουργήθηκαν νέες προοπτικές. Νέες προοπτικές σκοπεύουμε να καθορίσουμε και για το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών διαθέτει τις ειδικές προδιαγραφές ώστε, με αναβάθμιση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών προς τους πολίτες, με σύγχρονες και αποδοτικές υποδομές, με διαφάνεια και λογοδοσία, να καταστεί σε ορίζοντα τετραετίας οικονομικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας, πρότυπο Δήμου πανελλαδικά.

Η προσπάθειά μας θα στηριχθεί στον τεκμηριωμένο και έγκαιρο σχεδιασμό, στην αποφασιστικότητα, στην εντατική εργασία και στην αποτελεσματικότητα.

Για να επιτευχθούν οι στόχοι μας, στον σωστό χρόνο και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, είναι αναγκαία η συστράτευση όλων των υγιών πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων του τόπου, χωρίς μεμψιμοιρίες και αναστολές.

Είναι μια νέα αρχή για να διαμορφώσουμε την πόλη που αξίζει να παραλάβουν οι μελλοντικές γενιές».