Κυ. Μάι 26th, 2024

Συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με τον Δήμαρχο Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης και Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Γιάννη Κωνσταντάτο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης. Οι κ.κ. Μώραλης και Κωνσταντάτος είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν αυτοδιοικητικά θέματα, καθώς και το ενδεχόμενο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), που αφορά στην υλοποίηση συνεργειών περιβαλλοντικού σκοπού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον φίλο, Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης και Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο. Συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που άπτονται του ενδιαφέροντος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκτενής αναφορά έγινε στις σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλλει ο Δήμος Πειραιά. Διαπίστωσα ότι γίνεται συστηματική δουλειά στον ΣΠΑΥ, ακόμη και με εθελοντές Πειραιώτες. Σε αυτή την κατεύθυνση εξετάζουμε με τον Γιάννη Κωνσταντάτο το ενδεχόμενο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων και του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού, για την υλοποίηση συνεργειών περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Το επόμενο διάστημα θα συναντηθούμε εκ νέου, προκειμένου να οριστικοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κωνσταντάτο για την θερμή υποδοχή και την παραγωγική συζήτηση».

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, είδα κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου, με τον φίλο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έναν Πειραιά που αναζητάει και περιβαλλοντικές λύσεις και τρόπους ενεργοποίησης σε μια σειρά ζητημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η μεγάλη αγκαλιά του ΣΠΑΥ είναι έτοιμη να διευρυνθεί με κοινό στόχο την προστασία του δασικού μας πλούτου».