Πα. Ιούλ 19th, 2024

Δήμος Χανίων: Ο Παναγιώτης Σημανδηράκης βράβευσε αθλητές και αθλήτριες για τις διακρίσεις τους,

Τους Χανιώτες αθλητές και αθλήτριες, που πέτυχαν διακρίσεις σε πανελλαδικό, και πανευρωπαϊκό επίπεδο για το έτος 2023, βράβευσε σήμερα 17/10/2023, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Παρόντες από πλευράς του Δήμου Χανίων ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλης Καλογριδάκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν η Πρωϊμάκη Μυρτώ και η Πρωϊμάκη Εύη για την κατάκτηση 8 και 3 μεταλλίων αντίστοιχα, με τη συμμετοχή τους σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα αντισφαίρισης, η Μπόκου Αντωνίου για την κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, η Κασσιμάτη Δανάη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην ξιφασκία αλλά και οι χρυσοί πρωταθλητές της άρσης βαρών, Κλωθάκης Κωνσταντίνος και Τσιλιμιγκάκης Χρήστος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Παίδων, αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του μετά την απονομή των πλακετών στους αθλητές υπογράμμισε: “Στην πρώτη ουσιαστικά εκδήλωση του Δήμου Χανίων μετά τις εκλογές, οι διακεκριμένοι Χανιώτες πρωταθλητές μας, μας κάνουν το ποδαρικό με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές, τις οικογένειές τους και τους προπονητές τους. Επιθυμία και ευχή μας είναι να συνεχίσουν να διακρίνονται και κυρίως να συνεχίσουν να προβάλλουν το υγιές πρότυπο του αθλητή αλλά και τον τόπο μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Ο Δήμαρχος Χανίων, αναφέρθηκε ακόμα μια φορά στη προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο Χανίων για τη διεκδίκηση χώρων αθλητισμού, όπως το Κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι και τη συνεργασία που υπάρχει με υπόλοιπους φορείς των Χανίων, ώστε να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητικές υποδομές των Χανίων.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκης με την σειρά του τόνισε πως: “Με τις διακρίσεις τους οι αθλητές, προβάλλουν τον τόπο και προσφέρουν στους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες περηφάνια και χαρά».