Πε. Νοέ 30th, 2023

Γ.Παπατριανταφύλλου: Ο λαός του Αγίου Δημητρίου να ψηφίσει κατά συνείδηση την Κυριακή

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Αγίου Δημητρίου και επικεφαλής του συνδυασμού “Αγαπάμε την Πόλη μας” έκανε την παρακάτω δήλωση, αναφορικά με προηγούμενο δημοσίευμα μας, σχετικά με την στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Στέλιο Μαμαλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.
Διαβάστε την δήλωση του Γιώργου Παπατριανταφύλλου:
Αξιότιμοι φίλοι και πολίτες του Αγίου Δημητρίου, το δημοσίευμα το οποίο έχει αναρτηθεί του e-ota.gr ως πρός την αναφορά στο πρόσωπο μου περί στήριξης μου στον υπ. δήμαρχο κον Μαμαλάκη είναι ψευδές.
Ουδέποτε έχω ταχθεί υπέρ του υπ. δημάρχου κου Μαμαλάκη, επιλέγοντας να τάσομαι πάντα και μόνο υπέρ του λαού και του κοινού καλού των πολιτών και της πόλης μας.
Η επιλογή μου είναι ο λαός να επιλέξει ανάλογα με το αυτό το οποίο υπαγορεύει η καρδιά του. Κατά Συνείδηση. Έχω ήδη επικοινωνήσει με το site ώστε να δοθούν πρός εμένα οι απαραίτητες διευκρινίσεις και εξηγήσεις. Ο αγώνας μου για την πόλη μας ήταν, παραμένει και θα παραμείνει ανεξάρτητος με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο της πόλης μας.
Ο λαός μας, οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου είναι ώριμοι και πρέπει να παραμείνουν ελεύθεροι και ακηδεμόνευτοι να επιλέξουν. Οι αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να δίνω γραμμές. Δεν θεωρώ τους πολίτες άβουλους ούτε υποδύομαι τον καθοδηγητή των συνειδήσεων.
Παρακαλώ τόσο τη σελίδα Φίλοι Δήμου Αγίου Δημητρίου όσο και το e-ota.gr πρός αποκατάσταση του ονόματος μου.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου.