Κυ. Απρ 28th, 2024

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη η κάθοδος Πτωχού – Μέσα στις επόμενες μέρες το χρίσμα από τον πρωθυπουργό

Αυτή η ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει είτε αύριο είτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

Και τις «ευλογίες» του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει πλέον η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εκείνο που μένει τώρα είναι και η επίσημη ανακοίνωση, που θα συνοδευτεί με την απόδοση του χρίσματος. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, αυτή η ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει είτε αύριο είτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τώρα τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκαδεν αποκλείεται να τον δούμε τις επόμενες μέρες να διαβαίνει κι αυτός με τη σειρά του το κατώφλι του Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Και τις «ευλογίες» του προέδρου Μητσοτάκη έχει πλέον η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο κύβος ερρίφθη, αφού, όπως μαθαίνω μετά το ραντεβού που είχε με τον υπουργό Μπρατάκο ο βουλευτής Κώστας Βλάσσης, που ως γνωστόν ενδιαφερόταν να είναι υποψήφιος και «κόπηκε» χωρίς πολλά πολλά από το Μαξίμου, την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου διάβηκε ο Πτωχός. Είχε προηγηθεί συνεννόηση ανάμεσα στον Μητσοτάκη και τον πρόεδρο Σαμαρά. Εκείνο που μένει τώρα είναι και η επίσημη ανακοίνωση, που θα συνοδευτεί με την απόδοση του χρίσματος. Από τα λίγα που κατάφερα να μάθω, αυτή η ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει είτε αύριο είτε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τώρα τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, δεν αποκλείω να τον δούμε τις επόμενες μέρες να διαβαίνει κι αυτός με τη σειρά του το κατώφλι του Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητσοτάκη. Βλέπετε, οι σχέσεις του Νίκα με το Μητσοτακαίικο ήταν παραδοσιακά άριστες. Άλλωστε, ουδείς παραβλέπει ότι ο νυν περιφερειάρχης ήταν μία από τις 50 υπογραφές του προέδρου Κυριάκου για την αρχηγία της ΝΔ.