Τρ. Απρ 30th, 2024

Ο ηθοποιός Σταύρος Καραγιάννης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή

Ο Σταύρος Καραγιάννης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Καραγιάννης έχει γεννηθεί και ζει στον Πειραιά. Είναι ηθοποιός, απόφοιτος της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Είναι Διευθυντής της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες παραστάσεις στο Εθνικό, στο Ελεύθερο θέατρο, καθώς και στο Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Άγριες Μέλισσες» και ο «Σασμός».

O επικεφαλής του Πειραιά Νικητή, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Σταύρος Καραγιάννης, ένας άνθρωπος του πολιτισμού και των τεχνών, συμμετέχει στον συνδυασμό μας. Ο Σταύρος έχει γεννηθεί και ζει στον Πειραιά, είναι ένας ηθοποιός με «βαρύ» βιογραφικό και είναι Διευθυντής της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε επενδύσει πολλά στον πολιτισμό και δεν είναι τυχαίο ότι ο Πειραιάς αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και της χώρας. Πιστεύω ότι η συμβολή του Σταύρου σε αυτόν τον τομέα θα είναι σημαντική. Τον καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή και του εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Σταύρος Καραγιάννης δήλωσε:

«Γεννημένος και ζώντας στον Πειραιά όλα τα χρόνια της ζωής μου συστρατευομαι με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό του που έχει αποδείξει στα 9 χρόνια της θητείας του με το έργο του, τι έχει προσφέρει στον Πειραιά μας. Ελπίζω, αν οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου με εμπιστευθούν, να συμβάλλω στην ανάπτυξη του πολιτισμού σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».