slider

4 νέοι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ο Θοδωρής Βρεττάκος (Β’ Κοινότητα), η Ζωή Κεχαγιά (Β’ Κοινότητα), η Ρωξάνη Μπουρδάκου (Β’ Κοινότητα) και ο Αλέξανδρος Σταυρακόπουλος (Α΄ Κοινότητα).

Βιογραφικά στοιχεία υποψηφίων

Ο Θοδωρής Βρεττάκος είναι επιχειρηματίας στον χώρο της κομμωτικής και δραστηριοποιείται στον Πειραιά. Έχει διατελέσει επί 16 συναπτά έτη Κοινοτικός Σύμβουλος στην Β΄ Κοινότητα, είναι εν ενεργεία Κοινοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη

Πρότυπο και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Υπήρξε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κομμωτών.

Η Ζωή Κεχαγιά είναι ελεύθερη επαγγελματίας, εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Β΄ Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή, διατελεί 20 χρόνια Κοινοτική Σύμβουλος στην Β΄ Κοινότητα και έχει υπάρξει Πρόεδρός της. Είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Η Ρωξάνη Μπουρδάκου είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Σχολή Θετικών Επιστημών και είναι ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου στον Πειραιά. Είναι εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ζαννείου Λυκείου.

Ο Αλέξανδρος Σταυρακόπουλος δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά. Έχει μακροχρόνια ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) και ως παίκτης και ως προπονητής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τη συμμετοχή 4 επιπλέον υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων. Η Ζωή Κεχαγιά δραστήρια συνεργάτιδά μου, εν ενεργεία Κοινοτική Σύμβουλος στην Β΄ Κοινότητα με τον Πειραιά Νικητή, μια δυναμική Πειραιώτισσα συνεχίζει με τον συνδυασμό μας ως υποψήφια στην Κοινότητα που εκλέγεται τα τελευταία 20 χρόνια και γνωρίζει εξαιρετικά καλά. Καλωσορίζω στον Πειραιά Νικητή την Ρωξάνη Μπουρδάκου, μια αξιόλογη επιστήμονα και Πειραιώτισσα, με

ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πόλη μας, διάθεση προσφοράς και όρεξη για δουλειά. Με χαρά καλωσορίζω τον Θοδωρή Βρεττάκο έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον Πειραιά, εν ενεργεία Κοινοτικό Σύμβουλο στην Β΄ Κοινότητα τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και εκτιμώ, καθώς και τον Αλέξανδρο Σταυρακόπουλο, έναν νέο Πειραιώτη, με μακροχρόνια ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά. Πιστεύω πως η αγάπη για την περιοχή τους και η επιθυμία να συμβάλουν στο έργο μας, είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους υποψήφιους που ανακοινώνουμε σήμερα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία».

Ακολουθούν δηλώσεις των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά

Θοδωρής Βρεττάκος

«Εκτιμώ τον Γιάννη Μώραλη και το έργο που έχει πραγματοποιηθεί στον Πειραιά και ιδιαίτερα στην Β΄ Κοινότητα. Μια Κοινότητα με ιδιαίτερη βαρύτητα και εμβληματικά έργα όπως είναι η αξιοποίηση του Πύργου που πέτυχε η Δημοτική Αρχή του Γ. Μώραλη. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω, προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η Κοινότητά μας. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά για την εμπιστοσύνη του».

Ζωή Κεχαγιά

«Πιστεύω στον Γιάννη Μώραλη, τον θεωρώ τον πιο αξιόλογο Δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ από τον Πειραιά με όραμα και στόχους. Η Β΄ Κοινότητα χρειάζεται ανθρώπους που να ασχολούνται μαζί της, βλέποντας τα προβλήματα και προσπαθώντας να τα λύσουν».

Ρωξάνη Μπουρδάκου

«Η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη να είμαι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πειραιά Νικητή στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τιμά. Τον ευχαριστώ θερμά για την θετική αποτίμηση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας, αλλά και για την ευκαιρία που μου δίνει να συνεχίσουμε μαζί το κοινό όραμα για τον Πειραιά. Από την τρέχουσα θητεία της δημοτικής Αρχής επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η αγαστή συνεργασία προς όφελος της πόλης μας και των δημοτών, γι αυτό με χαρά συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές».

Αλέξανδρος Σταυρακόπουλος

«Ο λόγος που συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με τον Πειραιά Νικητή είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή μου ως γέννημα θρέμμα της Α΄ Κοινότητας και θεωρώ ότι με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, μπορεί να υπάρξει περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής και κατ΄ επέκταση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας»!

Share

Τελευταία άρθρα

Δήμος Αθήνας: Όχι στα μπόνους για τα ύψη των οικοδομών αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Στη 17η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε προς συζήτηση το κρίσιμο ζήτημα της εφαρμογής των διατάξεων…

<span class="time_diff_disable">23:33 13-05-2024</span> ago

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ (Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής), με…

<span class="time_diff_disable">19:38 13-05-2024</span> ago

Άνοιξε αυλαία μετά από… χρόνια το Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΜΝΑΚΗΣ»

Άνοιξε ξανά η αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ιωνίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΜΝΑΚΗΣ» μετά από σχεδόν τέσσερα…

<span class="time_diff_disable">19:20 13-05-2024</span> ago

Έριξε… περισσότερο φως στον Άλιμο ο Ανδρέας Κονδύλης

Σε τέσσερα ακόμη σημεία της πόλης του Αλίμου, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και ενίσχυση του οδοφωτισμού…

<span class="time_diff_disable">19:14 13-05-2024</span> ago

Πρώην δήμαρχος έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε… vintage φωτογραφία!

Έκανε την έκπληξη! Πρώην Δήμαρχος της Αττικής έχει επέτειο και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

<span class="time_diff_disable">19:07 13-05-2024</span> ago

Δείτε την απόφαση για τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων – Τι προβλέπει

Εκδόθηκε απόφαση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με την οποία καθορίζονται τα προληπτικά…

<span class="time_diff_disable">18:45 13-05-2024</span> ago