Τρ. Απρ 16th, 2024

Πρόσωπο – έκπληξη με «βαρύ» βιογραφικό στην ΟΝΝΕΔ: Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο δικηγόρος Χ. Τσιανάκας

Σε μία επιλογή – έκπληξη, όπως σχολιάζουν “γαλάζιοι” νεολαίοι, προχώρησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος για την θέση του υπευθύνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό στο Εκτελεστικό Γραφείο της Οργάνωσης.

Πρόκειται για τον νεαρό δικηγόρο Χαράλαμπο Τσιανάκα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ο οποίος έχοντας “βαρύ” βιογραφικό στα επαγγελματικά του θα επωμιστεί το βάρος της οργάνωσης και των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο ίδιος ασχολείται επί χρόνια με τη νεολαία της ΝΔ, από κομβικές θέσεις, αλλά και με τα κοινά γενικότερα, με πολλούς να τον υπολογίζουν για το πολιτικό προσκήνιο τα επόμενα χρόνια, αφού ανήκει και στα νέα πρόσωπα της Πειραιώς που πρόκειται να βγουν μπροστά.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θέλει με αυτή την κίνηση αλλά και με την γενικότερη ανανέωση, δίνοντας ρόλο σε νέα στελέχη, να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πορεία προς τις καλπές του Μαΐου καθώς είναι και επιθυμία του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΟΝΝΕΔ να διαδραματίσει κομβικό ρόλο με υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα.