Πα. Σεπ 29th, 2023

Δημοτικές εκλογές: Δύο γαλάζιοι υποψήφιοι στην Πρέβεζα – Ανακοίνωσε ο Τζίμας απέναντι στον Γεωργάκο

Αναταραχή προκάλεσε στα αυτοδιοικητικά της Πρέβεζας η προαναγγελία του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ της ΝΔ, Νίκου Τζίμα, ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η εξέλιξη, που κατά τα άλλα είναι εντελώς νορμάλ καθώς πλησιάζοντας τις δημοτικές κάλπες ξεπετάγονται από παντού υποψηφιότητες, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς πως ο νυν δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος πρόσκειται επίσης στη Νέα Δημοκρατία. Επομένως, σε περίπτωση που ο Νίκος Τζίμας φτάσει στις κάλπες του ερχόμενου Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήμαρχος και δεδομένης της εκ νέου υποψηφιότητας Γεωργάκου, θα έχουμε να κάνουμε με έναν γαλάζιο εμφύλιο στην Πρέβεζα.

Πάντως, το ζήτημα των χρισμάτων το έχει λήξει η Πειραιώς διαμηνύοντας πως όπως και στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα δοθούν επίσημα χρίσματα, παρά μόνο στήριξη του κόμματος σε υποψηφιότητες στους μεγάλους δήμους της χώρας. Στην Πρέβεζα πάντως, ο κ.Τζίμας δήλωσε «παρών» για τις επικείμενες εκλογές ασκώντας μάλιστα έντονη κριτική στη δημοτική αρχή.

Από το ένθετο e-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά