Κυ. Απρ 14th, 2024

Άρχισαν να ζορίζονται στην παράταξη της Δούρου με τον Πατούλη

Βαριά φαίνεται ότι έχουν πάρει στην παράταξη της Ρένας Δούρου την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε κινήσεις πανικού, οι οποίες όμως τους αφήνουν πολιτικά έκθετους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ημερίδα που διοργάνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το απόγευμα της Τρίτης, με θέμα: «Φυσικές Καταστροφές: Πρόληψη, Πολιτική Προστασία και Έργα Υποδομής». Στη συγκεκριμένη ημερίδα η Ρένα Δούρου δεν έδωσε το «παρών», στέλνοντας στην θέση της τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, κ. Αναγνωστόπουλο, ακόμα και ο κ. Αναγνωστόπουλος την ώρα που ανέβηκε στο βήμα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, επέλεξε να αποχωρήσει και να μην ακούσει την τοποθέτηση του βασικού αντιπάλου της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά αυτοδιοικητικά στελέχη που ήταν στην ημερίδα εκτός από το ότι πρόκειται για ένα πολιτικό unfair, καθώς είθισται η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ πολιτικών αντιπάλων να γίνεται με την παρουσία τους και όχι εν τη απουσία τους. Δεύτερο και σημαντικότερο το γεγονός ότι η ημερίδα αφορούσε ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό των φυσικών καταστροφών, με την διοίκηση Δούρου να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χρονιάς που πέρασε μετά τις τραγωδίες σε Μάνδρα και Μάτι.