Πε. Απρ 25th, 2024

Δημοσκόπηση GPO σε Θήβα και Λαμία: Οι πολίτες αξιολογούν τους δημάρχους Γιώργο Αναστασίου και Ευθ.Καραΐσκο

Tο Αυτοδιοικητικό Βαρόµετρο της εβδοµάδας καταγράφει τον βαθµό ικανοποίησης των δηµοτών Λαµίας και Θήβας για το έργο των δηµοτικών Αρχών.

Το 65,5% των δηµοτών Λαµίας δηλώνει πολύ και αρκετά ικανοποιηµένο από το έργο του δηµάρχου Ευθύµιου Καραΐσκου, σε αντίθεση µε το 32,9% που δεν εκφράζει ικανοποίηση για το έργο της δηµοτικής Αρχής. Οι πολίτες αναδεικνύουν σε Νο 1 πρόβληµα της καθηµερινότητάς τους το κυκλοφοριακό / παρκάρισµα, ενώ τους απασχολούν επίσης ζητήµατα καθαριότητας, έργων υποδοµών, ασφάλειας κ.λπ. Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της δηµοτικής Αρχής στον τοµέα της καθαριότητας, της εξυπηρέτησης και της κοινωνικής πολιτικής.

Στη Θήβα, το σηµαντικότερο πρόβληµα που εντοπίζουν οι πολίτες είναι η καθαριότητα, ενώ τους προβληµατίζουν τα έργα υποδοµών, το οδικό δίκτυο και οι πεζόδροµοι, το Μεταναστευτικό και η εγκληµατικότητα στην περιοχή. Ως προς την αξιολόγηση του δηµάρχου Γιώργου Αναστασίου, το 60,3% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιηµένο από το έργο της δηµοτικής Αρχής, έναντι του 39,3% που εµφανίζεται να αξιολογεί θετικά τον δήµαρχο Θηβαίων.

Από το ένθετο E-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά