Πα. Απρ 19th, 2024

Ρόδη Κράτσα: Κοιτάω μπροστά – Έρχομαι για να ενώσω όχι να χωρίσω

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρόδης Κράτσα, ως υποψήφια της Πειραιώς για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, φαίνεται ότι ενόχλησε τους αντιπάλους της , οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά του για την προσωπική επιλογή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφενός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, χαρακτήρισε την κα Κράτσα ως παιδί του «κομματικού σωλήνα», ενώ ο έτερος υποψήφιος για την περιφέρεια, Σπύρος Σπύρου, φανερά πικραμένος από την απόφαση της ΝΔ να μην τον στήριξει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και από την στήριξη των τοπικών στελεχών της ΝΔ στο πρόσωπο της Ρόδης Κράτσα, αναφέρθηκε σε «αόρατα χέρια» που παίρνουν αποφάσεις και «αλαζονικές μεθοδεύσεις» της ΝΔ.

Από την πλευρά της η «εκλεκτή» του Κυριάκου Μητσοτάκη, κρατώντας ήπιους τόνους, προέβη σε απαντήσεις, σε συνέντευξή της στην κρατική ραδιοφωνία, δηλώνοντας: «Εγώ κοιτάω μπροστά. Κι έρχομαι να ενώσω, όχι να χωρίσω». Ενώ αναφερόμενη στους επικριτές της είπε: «Ο καθένας κάνει τη διαδρομή του και αφήνει το αποτύπωμά του».

Αναφορικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Ρόδη Κράτσα δήλωσε ότι καλεί τον κ. Γαλιατσάτο σε πολιτική αντιπαράθεση με γνώμονα την εξέλιξη των Ιονίων Νήσων και όχι σε προσωπική, όπως επιδιώκει.