Πα. Μαρ 1st, 2024

Σκληρή απάντηση Πατούλη στον δήμαρχο Μαρκοπούλου Σ. Μεθενίτη

Με αφορμή προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε από τον δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης απάντησε μέσω σκληρή ανακοίνωσης στην οποία τονίζει ότι: “Εδώ και μήνες ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρκόπουλου και κατά δήλωση του υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σγουρού , κ. Σ. Μεθενίτης, επιμένει να μου επιτίθεται προσωπικά με διάφορους αήθεις χαρακτηρισμούς, χωρίς όμως οι αναφορές του να έχουν συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο”.

Συνεχίζει, λέγοντας: “Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί του σε προσωπικό επίπεδο, γιατί σέβομαι αφενός τους πολίτες του Δήμου Μαρκόπουλου. Αφετέρου το γεγονός ότι είναι συνάδελφος Δήμαρχος.

Πολιτικά όμως είναι έκθετος. Γιατί χωρίς να ρωτήσει τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν, επέλεξε να συμμετάσχει σε ένα ψηφοδέλτιο που υποστηρίζεται από διαφορετικό κομματικό σχηματισμό από αυτόν που υποτίθεται ότι ανήκει ο ίδιος.

Αν ο κ. Μεθενίτης πιστεύει ότι θα εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος κάνοντας το «λαγό» των αντιπάλων μου, θα διαψευστεί. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.

Δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με τον κ. Μεθενίτη προσωπικά. Στην εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση οι προσωπικές συγκρούσεις και κοκορομαχίες, αλλά οι προγραμματικές αντιπαραθέσεις.

Οι πολίτες θα επιλέξουν αυτούς που μπορούν να δώσουν λύσεις. Κι όχι τους υβριστές”.