Πα. Μαρ 29th, 2024

ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων: Θα στηρίξουμε την Ρόδη Κράτσα με όλες μας τις δυνάμεις

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ρόδης Κράτσα για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, δια στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την Κεφαλονιά, όπου βρέθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ, την αμέριστη στήριξη στην υποψηφιότητα της «εκλεκτής» της Πειραιώς εξέφρασε η ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων.

Οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ Κερκύρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, και Ζακύνθου προέβησαν σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία επικροτούν την επιλογή της κας Κράτσα για την περιφέρεια, εξαίρουν την μακρόχρονη εμπειρία της στα ευρωπαϊκά και εθνικά θέματα και δεσμεύονται να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα για να γυρίσουν επιτέλους σελίδα τα ιόνια νησιά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων: 

Στην σημερινή του επίσκεψη στην Κεφαλονιά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισημοποίησε ότι η κυρία Ρόδη Κράτσα θα έχει τη στήριξη της παράταξής μας ως υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων νήσων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η επιλογή ενός τόσο έμπειρου στελέχους για την Περιφέρειά μας, τιμά την περιοχή μας και γεννά ελπίδες ότι τα Ιόνια νησιά θα αξιοποιήσουν επιτέλους τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Και πολύτιμη γι’ αυτό θα αποδειχθεί η μακρά ευρωπαϊκή εμπειρία της κ. Κράτσα στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων που δικαιούνται τα Επτάνησα. Ως πρόεδροι των ΝΟΔΕ Κερκύρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, και Ζακύνθου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις με επικεφαλής την Ρόδη Κράτσα για να γυρίσουν επιτέλους σελίδα τα νησιά μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ 20/10/2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Γιάννης Κοντός

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Γιώργος Μπουρδάρας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Γιάννα Κουλουμπή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Διονύσης Καρδιανός