Πα. Απρ 19th, 2024

Στα άκρα η κόντρα Φωτήλα – Παπαδημάτου στην Πάτρα με φόντο τις δημοτικές εκλογές – Αντάλλαξαν «βαριές κουβέντες»

Μια αποστροφή του Ιάσονα Φωτήλα, σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ, στάθηκε αφορμή για να αναζωπυρωθεί η κόντρα με τον επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης στην Πάτρα Ν. Παπαδημάτο.

Ο γαλάζιος Αχαιός βουλευτής υποστήριξε ότι ο Δήμος πρέπει να κερδηθεί, με ένα νέο πρόσωπο, όπως συνέβη στην Περιφέρεια με τον Φαρμάκη, παροτρύνοντας τα μέλη του οργάνου να ξεκινήσουν τις διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Στο ακροατήριο μάλιστα βρισκόταν και ο ίδιος ο Παπαδημάτος που προσφάτως ανακοίνωσε την εκ νέου κάθοδό του στον Δήμο. Με ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον βουλευτή για διασπαστική συμπεριφορά, σχολιάζοντας ότι το 2019 δεν είχε στηρίξει τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πήρε απόφαση, στη διάρκεια της πανηγυρικής συνεδρίασης της νέας ΔΕΕΠ Αχαΐας να «τρυπώσει» πάλι ως καλός «μουσαφίρης», επιδιώκοντας μάταια να διχάσει. Άγαρμπα και χωρίς ίχνος γνώσης από την ιστορία της Παράταξης, προσπάθησε ατυχώς να επιβάλει στρατηγική και «ατζέντα», παραγνωρίζοντας βασικές παραμέτρους που εγγυώνται την ενότητα και την παράσταση της αυτοδιοικητικής νίκης», σχολίασε σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου, συμππληρώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο βουλευτής που συνειδητά αγνόησε την επιλογή της Παράταξης στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδημάτου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, επέλεξε δήθεν να «ταράξει τα νερά της λίμνης», ξεχνώντας όμως μια σημαντική πολιτική και φυσική παράμετρο: Πως το «”Το ΠΟΤΑΜΙ είναι σε κοίτη που δεν γυρίζει πίσω”».