Πε. Μαρ 28th, 2024

Οι δύο αυτοδιοικητικές συναντήσεις Θεοδωρικάκου που «φωνάζουν» υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα

Τροφή στα σενάρια που θέλουν τον Τάκη Θεοδωρικάκο ως υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνων, δίνουν δύο πρόσφατες συναντήσεις του πρώην υπουργού.

Πρόκειται για την επίσκεψή του στο δημαρχείο Γλυφάδας όπου συνάντησε τον Γιώργο Παπανικολάου, και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα στο υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Στέλιου Πέτσα.


Οι δύο διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη μόνο τυχαίες δεν ήταν, σύμφωνα με του καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο.


Οι δήμαρχοι που επέλεξε να δει ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποτελούν δύο από τους ισχυρούς «αυτοδιοικητικούς πυρήνες» της Νέας Δημοκρατίας στα νότια προάστια, όπου ο πρώην υπουργός φημολογείται ότι σχεδιάζει να πολιτευτεί.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός επενδύει στην στήριξη των αυτοδιοικητικών στελεχών του Νοτίου Τομέα, όπου προετοιμάζει την κάθοδό του, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νυν βουλευτή και επί χρόνια δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη.