Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, δύο ακόμη προμήθειες εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.
Με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει ένα νέο ψηφιακό αγγειογράφο – στεφανιογράφο για τις ανάγκες της Αιμοδυναμικής Μονάδας της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής καθώς και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτικό σύστημα και φούρνους, για τις ανάγκες των τμημάτων Ιματισμού και Μαγειρείων.
Για την ένταξη των δύο αυτών προμηθειών στο ΕΣΠΑ, ο κ. Μέτιος είχε τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ. Βαγγέλη Ρούφο, τον διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Δημήτρη Τζιακά και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη.
Το έργο προχωρά, μετά την υπέρβαση μιας σειράς θεσμικών, αδειοδοτικών και γραφειοκρατικών καθυστερήσεων.
Η Περιφέρεια Αττικής συνέβαλε αποφασιστικά στην προώθηση και ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για την υλοποίηση…
Μεγάλο βήμα για την παράκαμψη του κέντρου της Ναυπάκτου.
Νέα στοιχεία για την εξέλιξη της μεγάλης πυρκαγιάς στη Δυτική Αττική παρουσιάζουν οι δορυφορικές εικόνες,…
Συγκρούστηκε με τα συντρίμμια.
Ενισχύεται και η αντιπλημμυρική θωράκιση.