Από δήμαρχο κόλλησε κοροναϊό ο Πατούλης – Αρνητικοί η σύζυγος και ο γιος του

Θετικός στον κοροναϊό είναι ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω τον social media, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμπτώματα μέχρι στιγμής.

Λίγο μετά την ανάρτησή του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε, ενώ υπογράμμισε πως τόσο η γυναίκα του, Μαρίνα Πατούλη, όσο και ο γιος του είναι αρνητικοί.

«Οχι, δεν έχω συμπτώματα. Την Παρασκευή είχε έρθει ένας δήμαρχος στο γραφείο. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα, όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός. Ο αντιπεριφερειάρχης χθες έκανε τεστ, βγήκε θετικός, οπότε έκανα κι εγώ σήμερα και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό,τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς. Κάναμε και στη σύζυγο και στον γιο, είναι αρνητικοί», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και η Μαρίνα Πατούλη, γράφοντας: «Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19.

Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονωϊού και τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα, ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις, και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Παράλληλα, θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό».