Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο δήμαρχος Τρικκαίων παρηγορεί τον Άγιο Βασίλη για την αναστολή του «Μύλου των Ξωτικών»

Με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων τον σχεδιασμό του δήμου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, τo δύσκολο έργο  να ενημερώσει τον Άγιο Βασίλη ότι λόγω κοροναϊού «Ο Μύλος των Ξωτικών»  δεν θα λειτουργήσει φέτος όπως τις προηγούμενες χρονιές, ανέλαβε ο δήμαρχος  Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο δήμαρχος πόσταρε στο facebook φωτογραφίες από την συνάντησή του στο δημαρχείο της πόλης με τον αγαπημένο ‘Αγιο μικρών και μεγάλων, τόνισε πως ο «Μύλος των Ξωτικών» τα φετινά Χριστούγεννα θα απλωθεί μέσα στην πόλη, η οποία θα στολιστεί περισσότερο από ποτέ.

Μάλιστα όπως έγραψε ο Δημήτρης Παπαστεργίου τα νέα για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Τρικκαίων προκάλεσαν θλίψη στον Άγιο Βασίλη ο οποίος: «Αφού μας τελείωσε τρία πακέτα χαρτομάντηλα, αναχώρησε προς γνωστή ταβέρνα της πόλης για τσίπουρο και κοντοσούβλια».

Σημειώνεται ότι το χριστουγεννιάτικο πάρκο των Τρικάλων αποτελούσε πόλο έλξης για χιλιάδες επσκέπετες, ενώ πριν από μερικές ημέρες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανακοινώθηκε η αναστολή των φετινών διοργανώσεων εξαιτίας της πανδημίας.

Η ανάρτησή του Δημήτρη Παπαστεργίου: