Στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι, καλεσμένοι του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, βρέθηκαν σήμερα μαζί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο προκάτοχός του, Γιάννης Μπουτάρης.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο παλιός και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχαν ένα σύντομο αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον τετ α τετ.
Ειδικότερα ο κ. Μπουτάρης είπε ότι στην ολιγόλεπτη συνομιλία του ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ζέρβα για τις υβριστικές εκφράσεις που είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξη εναντίον του και του ζήτησε να συνεργαστούν για το μεγάλο πρότζεκτ του Μουσείου Ολοκαυτώματος.
Όμως, ο κ. Ζέρβας τού απάντησε (όπως ο ίδιος είπε): «από εσένα ούτε το ένα (η βρισιά) ούτε το άλλο (η συγγνώμη) έχουν αξία». Μάλιστα, ο δήμαρχος τόνισε στον κ. Μπουτάρη ότι το Μουσείο Ολοκαυτώματος προσπαθεί ο ίδιος να το τρέξει.
Η σύντομη κουβέντα έκλεισε με τους δυο άνδρες να μην ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα στο υπόλοιπο της εκδήλωσης.
Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη του Μαΐου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «ανέπνευσα, παρότι που με τρώει λίγο λίγο. Αυτός ο μαλ… ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί».
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…