ναβάλλεται το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία μετά από επικοινωνία που είχε ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης επικοινώνησε σήμερα με τον Υφύπουργο Προστασίας του Πολίτης Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να συζητήσουν το θέμα που έχει προκύψει με το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία.
Από την πλευρά του ο κ. Καχριμάνης παρουσίασε το σχέδιο της Περιφέρειας Ηπείρου ώστε να ανοίξουν με ασφάλεια τα σύνορα με την Αλβανία.
Ειδικότερα του πρότεινε την τοποθέτηση ειδικών καμπινών (τούνελ απολύμανσης) στους τρεις μεθοριακούς σταθμούς Μέρτζιανη, Κακαβιά, Μαυρομάτι, στο λιμάνι Ηγουμενίτσας και στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.
Ωστόσο ο ίδιος του εξέφρασε και τον προβληματισμό που υπάρχει μετά τη χθεσινή δήλωση του Κυβερνητικού εκπροσώπου για το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία στην Κακαβιά από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου.
Εν τέλει ο Υφυπουργός ανακοίνωσε στον Περιφερειάρχη, ότι κατέληξαν στην απόφαση να μην ανοίξουν αύριο τα σύνορα με την Αλβανία.
Η νέα ημερομηνία να ανακοινωθεί προσεχώς από την Πολιτική Προστασία.
Ο Δήμος Αθηναίων διαμορφώνει χώρο που θα αναδεικνύει το παράδειγμα, τις αξίες και την προσφορά…
Εγκαίνια για την Φοιτητική Εστία Μεσολογγίου με τα 38 νέα δωμάτια.
Γνωρίστε το όραμα και τις προοπτικές της Καλαμάτας στο Kalamata 2030 event.
Διπλό σόκ για τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Ά βαθμού αποτελούν, από τη μία η απόφαση…
Ο Δήμος Γαλατσίου, σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία «Emergency Help», φέρνει την τηλεϊατρική TytoCare…
Τοποθετήθηκαν οι σταθμοί ηλεκτρικών ποδηλάτων στη Νέα Ιωνία. Σύντομα στη διάθεση του κοινού.