slider

Ο Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας και των 60 χρόνων προσφοράς του Αθλητικού Κέντρου στον αθλητισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις αθλητών προπονητών και φορέων. Ο κ. Μώραλης βράβευσε τον Παραολυμπιονίκη κ. Γρηγόρη Πολυχρονίδη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Νίκο Γέμελο.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι είναι χαρά του που παρευρίσκεται σε μια σημαντική εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας που έχει σκοπό να τιμήσει ανθρώπους του αθλητισμού που έχουν κάνει περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, με μεγάλες διακρίσεις.

Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια πως δεδομένου ότι έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας τον Ολυμπιακό, γνωρίζει την προσπάθεια των αθλητών, των προπονητών αλλά και τις θυσίες των οικογενειών τους για κάνουν οι αθλητές πρωταθλητισμό.

Αναφερόμενος στον Ομοσπονδιακό προπονητή κολύμβησης κ. Νίκο Γέμελο, τόνισε ότι εκτός από ένας εξαιρετικός φίλος, υπήρξε ένας αξιόλογος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, επισημαίνοντας ότι η σπουδαιότητά του ως προπονητής έχει κριθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο.

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε πως ως φορέας ο «Άγιος Κοσμάς» έχει συμβάλλει στις επιτυχίες των αθλητών και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και στο νέo Διοικητικό Συμβούλιο.

Τελευταία άρθρα

Αυτοψία Τοψίδη στο έργο “Διαμόρφωση οδού Μαρώνειας-Παραλίας Πετρωτών-Ορίων”

Θα ζητηθεί παράταση του έργου έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2027 καθώς η αποκάλυψη σημαντικών αρχαιολογικών…

32 λεπτά ago

Σε τροχιά υλοποίησης το νέο κλειστό κολυμβητήριο Τυρνάβου

Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου.

48 λεπτά ago

Στη Βουλή ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για τον νέο Κώδικα

Η ΚΕΔΕ προσβλέπει στη διοικητική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων του Κεντρικού Κράτους προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση με…

59 λεπτά ago

Άνδρος: “Όχι” στην επέλαση των ανεμογεννητριών

"Η Άνδρος δεν πρόκειται να αποτελέσει μια απλή μπαταρία για την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

1 ώρα ago

Δικαιώθηκε στο Εφετείο ο Δήμος Πεντέλης

Απορρίφθηκε σε δεύτερο βαθμό η αγωγή και η διεκδίκηση αποζημίωσης λόγω της μείωσης του συντελεστή…

2 ώρες ago

Μετεγκατάσταση & αναβάθμιση για τον Συνοριακό Σταθμό Καστανέων Έβρου

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ.

2 ώρες ago