Σα. Απρ 20th, 2024

Δημοσκόπηση για την Αθήνα – Τι πιστεύουν οι πολίτες για Μπακογιάννη και Πατούλη

Το αποτύπωμα των χειρισμών του δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής, καταγράφει έρευνα της Opinion Poll για την Α’ Αθηνών.

Την στιγμή που η πλειοψηφία των πολιτών αποτιμά θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας, με το κυβερνών κόμμα να απολαμβάνει διαφορά ρεκόρ από την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς στην ερώτηση τι θα ψήφιζαν οι πολίτες εάν γίνονταν αύριο εκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 41,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο τα πράγματα διαφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «πόσο ικανοποιημένος είστε από τους χειρισμούς του Γιώργου Πατούλη;» ο περιφερειάρχης Αττικής συγκεντρώνει αρνητικές γνώμες 45%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα ευρήματα τις ίδιας δημοσκόπησης το 16,4% των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι δυσαρεστημένοι από την στάση του Γιώργου Πατούλη.

DIMOSKOPHSH_ATHNA-17
DIMOSKOPHSH_ATHNA-18

Από την άλλη πλευρά θετικές είναι σε ποσοτό ποσοστό 54, 5% είναι οι κριτικές για τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι το 38,6% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις πρωτοβουλίες και τους χειρισμούς του δημάρχου Αθηναίων.