Πα. Απρ 19th, 2024

Ο δήμαρχος που πήρε τα εύσημα από το μισό υπουργικό

Στην επανεκκίνηση του τουρισμού είναι στραμμένα τα βλέματα το τελευταίο διάστημα, με τους αρμόδιους φορείς να αναλαμβάνουν να λύσουν την προβολή της χώρας στο εξωτερικό, ως ασφαλή Covid free προορισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο ο δήμος Πρέβεζας «έτρεξε» την καμπάνια «Πρέβεζα 2020: η Ασφάλεια της Ελευθερίας» αναδεικνύοντας την Πρέβεζα  ως 5η ασφαλέστερης περιοχής στην Ευρώπη. Παράλληλα η  EUROPEAN BEST DESTINATION χαρακτήρισε την ενιαία ακτογραμμή της μήκους 26 χιλιομέτρων, ως πρώτη ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, με τον δήμαρχο της πόλης Νίκο Γεωργάκο να μην προλαβαίνει να δέχεται «συγχαρητήρια» από τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Αρχικά ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος εγκωμίασε τη δημοτική αρχή για την τουριστική της ανάδειξη, την ψηφιακή της πρόοδο και την απορρόφηση των πόρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Πρέβεζας πήρε τα εύσημα για την διεθνή τουριστική της περιοχής από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος σε συνάντησή του με τον Νίκο Γεωργάκο επεσήμανε ότι θα σταθεί στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του δήμου Πρέβεζας.

Τέλος ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης εξήρε την την πρωτοβουλία της έξυπνης καμπάνιας «τη χρονική στιγμή που έπρεπε», όπως είπε.

Μάλιστα η συγκεκριμένη καμπάνια φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα ξένα ΜΜΕ, αποδεικνύοντας την ουσιαστική συμβολή στην τουριστική ανάπτυξη που μπορεί να προσφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.