Τρ. Απρ 23rd, 2024

Δήμος Πειραιά: Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων (vid)

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις συντονισμένες επιχειρήσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πόλη μας, με στόχο τη βελτίωση κάθε γειτονιάς του Πειραιά.

Σήμερα, συνεργεία από τους τομείς Καθαριότητας και Πρασίνου πραγματοποίησαν εργασίες στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παλαιά Κοκκινιά, όπου πλυστικά μηχανήματα και σάρωθρα καθάρισαν τους δρόμους στην περιοχή, ενώ έγιναν παρεμβάσεις στην πλατεία, στην παιδική χαρά και σε κήπους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βρέθηκε από νωρίς στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου συζήτησε με δημότες ακούγοντας τα αιτήματά τους για την περαιτέρω βελτίωση της περιοχής.

Παρόντες ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, παρεμβαίνοντας με συντονισμένες επιχειρήσεις σε κάθε γειτονιά. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου γίνεται μια παρέμβαση για τον καθαρισμό και την περιποίηση του πρασίνου. Προφανώς δεν λύνονται όλα τα προβλήματα από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά πιστεύω ότι σε κάθε παρέμβαση κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη. Είμαστε όλη μέρα στον δρόμο, συζητάμε με τους κατοίκους και προσπαθούμε να λύνουμε προβλήματα. Οι δημότες προφανώς έχουν παράπονα και πάντα ζητάνε κάτι παραπάνω, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι υπάρχει βελτίωση και στην καθαριότητα και στο πράσινο. Θα συνεχίσουμε αυτές τις ενέργειες για να κάνουμε πιο όμορφες και καθαρές τις γειτονιές της πόλης μας».

O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι πέρα από τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί και που κάποια ήδη εκτελούνται, η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους πολίτες, ακούει τη γνώμη τους και υλοποιεί περισσότερα έργα γειτονιάς. Ο κ. Ρέππας, τόνισε ότι έγινε μία συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού στους Αγίους Αναργύρους, προσθέτοντας ότι κάθε εβδομάδα θα γίνονται ανάλογες δράσεις από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της, σημείωσε ότι υπάρχει καθημερινή επικοινωνία με τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ρέππα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα, προσπαθώντας για το καλύτερο σε κάθε Δημοτική Κοινότητα.

Video με δηλώσεις: