slider

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα,
μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

«Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται πλέον καθημερινά.

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντοπίστηκε στο όχημά του ο Γιάνης Βαρουφάκης, του έκανε νόημα ο λιμενικός για να σταματήσει, εκείνος έκοψε αρκετά ταχύτητα, δεν σταμάτησε εντελώς και του είπε ότι «εγώ είμαι βουλευτής». Ο λιμενικός του είπε «κύριε, κάνουμε έναν έλεγχο, θέλω τα έγγραφά σας» και του απάντησε ο Βαρουφάκης «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και κατευθύνθηκε προς την έξοδο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αίγινας, ο επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, δεν ανταποκρίθηκε στον έλεγχο: «ήμουν παρών, δεν απέδειξε τα χαρτιά του, δεν ανταποκρίθηκε, έφυγε σε δευτερόλεπτα», σημείωσε ο δήμαρχος. «Το όργανο δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί ο κ. Βαρουφάκης πάτησε γκάζι και έφυγε. Με κάλεσαν ήδη στο Λιμεναρχείο και έδωσα κατάθεση. Υπήρξε δυσαρέσκεια από τον κόσμο που περίμενε να περάσει τον έλεγχο γιατί δεν σταμάτησε και δεν συναίνεσε στον έλεγχο» κατέληξε ο κ. Ζορμπάς.

Τελευταία άρθρα

Τα έργα της Περιφέρειας στη Φθοιώτιδα παρουσίασε ο Φ. Σπανός

Εκτενή αναφορά στα έργα που υλοποιούνται, ή αναμένεται να ξεκινήσουν στην ευρύτερη περιοχή της Φθοιώτιδας,…

9 λεπτά ago

Σε συναγερμό για την ευλογιά τα Καλάβρυτα

Σε συναγερμό έχουν τεθεί για μία ακόμη φορά, Περιφέρεια, κτηνοτρόφοι και υγειονομικές υπηρεσίες, μετά την…

31 λεπτά ago

Κατασκευή κτιρίου στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης

Με το συνολικό ποσό των 2.561.000 ευρώ, χρηματοδοτείται το έργο κατασκευής «Κτιρίου υποδοχής επισκεπτών αρχαιολογικού…

55 λεπτά ago

Στην τελική ευθεία ο δρόμος Κοζάνης-Ακρινής

Στο σημείο από όπου ξεκίνησαν τα έργα για την σύνδεση της Κοζάνης με την Ακρινή,…

1 ώρα ago

Ξεκινά η αποκατάσταση του Αρχοντικού Αποστολίδη στη Νίσυρο

Θέμα χρόνου είναι η έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση και επανάχρηση του Αρχοντικού Αποστολίδη,…

2 ώρες ago

Επίσημη έναρξη του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ Γαλατσίου

Από σήμερα ξεκινά και επίσημα το καλοκαιρινό φεστιβάλ Γαλατσίου, με μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην…

2 ώρες ago