Πε. Απρ 18th, 2024

Αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Χαλανδρίου: «Ναζήδες» όσοι υπερασπίζονται τα σύνορα

Λίγες ώρες μετά τις απίστευτες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου ότι οι Εβρίτες βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους, ο υποστηριζόμενος από την Κουμουνδούρου δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, χαρακτήρισε «Ναζήδες» όσους υπερασπίζοντα τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

Ενάντια στο γενικότερο υποστηρικτικό κλίμα προς την επιλογή της κυβερνήσης να θωρακίσει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα, ο δήμαρχος Χαλανδρίου με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σχολιάζει για την κατάσταση στον Έβρο:  «Η γραμμή χαράχτηκε,ο καθένας στο πόστο του: Η με τους ανθρώπους ή με τους ναζήδες», αναρτώντας φωτογραφίες των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται έξω από τα ανατολικά χερσαία σύνορα.

Οι αθλιότητες του συγκεκριμένου δημάρχου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με δεκάδες πολίτες να εξοργίζονται από τις δηλώσεις του, με τις οποίες μάλιστα αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα υποστηρίζοντας ότι στα σύνορα υπάρχουν νεκροί.

Ο δήμαρχος μάλιστα αποκάλεσε του άνδρες και τις γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας «ακροδεξιούς τραμπούκους», ενώ στα επικριτικά σχόλια των πολιτών δεν δίστασε να αποκαλέσει και τους ίδιους «φασίστες».

Δείτε τις αναρτήσεις του δημάρχου Χαλανδρίου: