Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαιτέρως σημαντική, τόσο για το Λιμάνι του Πειραιά, όσο και για την πόλη του Πειραιά, αφού πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης εργασιών επέκτασης του σταθμού κρουαζιέρας. Μια επένδυση πολύ σημαντική, η οποία θα δημιουργήσει δύο νέες θέσεις πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων «νέας γενιάς», μήκους μεγαλύτερου των 280 μέτρων, με φέρουσα ικανότητα 60.000 επιβατών.
Αναμφισβήτητα, η επένδυση αυτή, θα αποτελέσει μια νέα αφετηρία για την κρουαζιέρα στη χώρα μας.
Ωστόσο, υπήρξαν ορισμένες αντιδράσεις, από συγκεκριμένες μειοψηφίες, ήσσονoς σημασίας. Δεν ήταν ούτε 20 άτομα, οι οποίοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να “λερώσουν” τους δρόμους του Πειραιά, πετώντας φυλλάδια κατά της συγκεκριμένης επένδυσης.
Γίνεται αντιληπτό, ότι το μόνο που τους ενδαφέρει είναι η αντίδραση σε οτιδήποτε καλό γίνεται στον Πειραιά και σε αυτό δεν σέβονται την πόλη, ούτε τους εργαζομένους που πασχίζουν να την διατηρήσουν καθαρή και βέβαια ούτε και τους πολίτες.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.