Πε. Απρ 18th, 2024

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκε μέλος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα συμμετέχει στην επιτροπή ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ και όπως ο ίδιος λέει «είναι ιδιαίτερη τιμή καθώς θα βρεθώ στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους όπως η πρόεδρος Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο Nicholas Negroponte, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο Νίκος Αλιβιζάτος και άλλους σημαντικούς εκπροσώπους των γραμμάτων, τεχνών και θετικών επιστημών».

Ο ίδιος δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός στην συνολική προσπάθεια της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και θα συνεργαστεί με την πρόεδρό της Γιάννα Αγγελοπούλου και όλα τα μέλη της, ώστε η Επέτειος των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 να αποτελέσει ένα ορόσημο για το «αύριο» της ελληνικής κοινωνίας.

O κ. Παπαστεργίου επισημαίνει επιπλέον πως: «Η απόφαση αυτή ουσιαστικά αποτελεί, μια ακόμη αναγνώριση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης στο παράθυρο που ανοίγεται στο μέλλον μέσω των πρωτοβουλιών του «Ελλάδα 2021».