slider

Συγχαρητήρια επιστολή της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Την πεποίθηση ότι ο ρόλος του Απόστολου Τζιτζικώστα ως προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ είναι κρίσιμος, καθώς «μπορεί να βοηθήσει ώστε να προάγει τη θέση των Περιφερειών και των Δήμων στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού διαλόγου», εκφράζει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σε συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως προέδρου της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η Κομισιόν κι εγώ είμαστε πεπεισμένοι ότι υπό την προεδρία σας η Επιτροπή θα συνεχίσει να συμβάλει εποικοδομητικά σε μια πιο ισχυρή, πιο ενωμένη και πιο δίκαιη Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η κ. φον ντερ Λάιεν, η οποία εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Τζιτζικώστα.

«Βασίζομαι στην πολιτική σας αφοσίωση στο ιδεώδες της ενωμένης Ευρώπης, για να προωθήσετε κοινά έργα μεταξύ της Κομισιόν και της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, ειδικά στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και την Καλύτερη Νομοθεσία. Είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε περαιτέρω τις ήδη εξαιρετικές σχέσεις των δυο Επιτροπών. Να είστε σίγουρος για τη συνεργασία της Κομισιόν κατά τη διάρκεια της θητείας σας», προσθέτει.

Τελευταία άρθρα

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

13 λεπτά ago

Ιός Δυτικού Νείλου: 39 Δήμοι της Αττικής με κρούσματα – Nέες περιοχές στον χάρτη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…

15 λεπτά ago

Περιοδεία Βρούτση στις Σέρρες – 16,5 εκ. ευρώ για αθλητικές υποδομές

Χρηματοδότηση-ορόσημο από την κυβέρνηση για το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

30 λεπτά ago

Ανοικτό στο κοινό το κολυμβητήριο Ναυπλίου

Διαβάστε για τις εργασίες που έγινες και όσες πρόκειται να γίνουν.

1 ώρα ago

Eπενδυτικό πρόγραμμα άνω των 80 εκ. ευρώ από την ΔΕΥΑ Κατερίνης

Σ. Οφείδης: "Αλλάζουμε άρδην το σύνολο των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Κατερίνης".

2 ώρες ago

Πάργα: Στολίδι το Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού.

3 ώρες ago