slider

Θεοδωρικάκος: Ίσως γίνουν το 2020 προσλήψεις που είχαν προγραμματιστεί για το 2021

Ανοικτό το ενδεχόμενο ορισμένος αριθμός προσλήψεων που αναλογεί στο έτος 2021 να υλοποιηθεί το 2020 άφησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας την Πέμπτη με δημοσιογράφους.

Για την περίοδο 2019-2020 έχουν ήδη προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση 19.700 προσλήψεις, καθώς με βάση τον κανόνα «μία πρόσληψη για κάθε μία αποχώρηση» ο αριθμός των αποχωρήσεων τη διετία 2018 – 2019 εκτιμάται στις 20.300.

Επιπλέον προσλήψεις που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κανόνα 1:1 αναμένονται περί τις 8.000 στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων (διαγωνισμός 3Κ/2018), 2.900 στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», (αναμένεται η έκδοση της προκήρυξης από το ΑΣΕΠ), 4.500 στην Ειδική Αγωγή και 5.500 εκπαιδευτικοί.

Τελευταία άρθρα

ΔΕΘ: Η επόμενη ημέρα της ψηφιακής εξυπηρέτησης του πολίτη

Στόχος να μην πηγαίνει κανείς στο γκισέ.

5 ώρες ago

Η ξεχωριστή ανάρτηση της Γιώτας Παναγιωτοπούλου για τον Νίκο Χαρδαλιά και το ΑΕΝΑΟΝ

Μια πιο προσωπική ματιά πίσω από την υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα έργα που δρομολογούνται…

7 ώρες ago

Στη ΔΕΘ θα παρουσιαστεί το νέο Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής

Ν. Χαρδαλιάς στο Business News Magazine: «Δεν επέλεξα ποτέ να διοικώ από το γραφείο».

8 ώρες ago

Κορώνη: Εγκαίνια για το νέο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου – Λυκείου

Μια στιγμή ιστορική για την τοπική κοινωνία. Μια στιγμή δικαίωσης μιας προσπάθειας που διήρκεσε δεκαετίες.

10 ώρες ago

Η Χάλκη επενδύει στην Υγεία

Ένα νέο «Σπίτι του Γιατρού» γίνεται πραγματικότητα.

10 ώρες ago

90ή ΔΕΘ: Ανοίγει σήμερα τις πύλες της με πάνω από 1.000 εκθέτες

Για εννέα ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης.

10 ώρες ago