Δύο απορριμματοφόρα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μυτιλήνης, θα αποστείλουν για εξάμηνη χρήση οι Δήμοι Αθηναίων και Καλλιθέας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου.
Σχετικό αίτημα είχε αποστείλει προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να ανταποκριθεί ο Δήμος στις αυξημένες ανάγκες που απορρέουν από το προσφυγικό – μεταναστευτικό.
Ο κ. Παπαστεργίου με επείγουσα επιστολή του προς όλους τους δημάρχους της χώρας τους ενημέρωσε για το επείγον αίτημα του συναδέλφου τους, ζητώντας τη συνδρομή τους για την άμεση επίλυσή του.
Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ανακοινώθηκε από τους δημάρχους Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, η αποστολή δύο απορριμματοφόρων.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.