Σε εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν την εγκατάσταση νέων καθισμάτων στις κερκίδες, τη σύνδεση των αποδυτηρίων με φυσικό αέριο, εγκατάσταση συστήματος πυροπροστασίας, κατασκευή χώρων υγιεινής κάτω από τις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Τρικάλων για την εξυπηρέτηση των αθλητών που προπονούνται στην αίθουσα «Τσιάντα».
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας συντηρούμε αθλητικούς χώρους, παρότι δεν έχουμε την ευθύνη, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει. Παρέχουμε, μέσω βελτιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων το απαραίτητο «οξυγόνο» στη νεολαία μας».
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…
Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…