slider

Περιφέρεια Θεσσαλίας: «Λίφτινγκ» στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Σε εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την εγκατάσταση νέων καθισμάτων στις κερκίδες, τη σύνδεση των αποδυτηρίων με φυσικό αέριο, εγκατάσταση συστήματος πυροπροστασίας, κατασκευή χώρων υγιεινής κάτω από τις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου Τρικάλων για την εξυπηρέτηση των αθλητών που προπονούνται στην αίθουσα «Τσιάντα».

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας συντηρούμε αθλητικούς χώρους, παρότι δεν έχουμε την ευθύνη, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρον στους αθλούμενους και τους αθλητικούς συλλόγους. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα και εκεί επιθυμούμε να παραμείνει. Παρέχουμε, μέσω βελτιωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων το απαραίτητο «οξυγόνο» στη νεολαία μας».

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

9 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

9 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

11 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

12 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

12 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

12 ώρες ago