Πα. Απρ 19th, 2024

Τα «συγχαρητήρια» και η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Απόστολο Τζιτζικώστα

Με επιστολή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης συγχαίρει τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του στην προέδρια της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι και από αυτή τη θέση ευθύνης θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στο σημαντικό και παράλληλα απαιτητικό του έργο.

Ο κ. Μεϊμαράκης ταυτόχρονα απευθύνει επίσημη πρόταση συνεργασίας στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΕΝΠΕ για συνδιοργάνωση διάσκεψης με την Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα αναπτύχθούν τα θέματα των Περιφερειών και θα φροντίσουν για την επίλυσή τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά η επιστολή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη:

Βρυξέλλες, 22 Νοεμβρίου 2019

Αγαπητέ Απόστολε,

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι και από αυτή τη θέση ευθύνης θα ανταποκριθείς με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο στο σημαντικό και παράλληλα απαιτητικό σου έργο.
Καλή επιτυχία και στο νεοεκλεγέν ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών.
Ευελπιστώ σε άμεση και παραγωγική συνεργασία μας προκειμένου να προωθήσουμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τα ζητήματα των περιφερειών της χώρας μας. Γι’ αυτό σου προτείνω να συνδιοργανώσουμε, η ΕΝΠΕ και η Ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας, διάσκεψη στην οποία θα αναπτύξουμε τα θέματα και θα φροντίσουμε για την επίλυσή τους.
Είμαι πάντα στη διάθεσή σου.

Φιλικά,
Βαγγέλης Μεϊμαράκης