Τρ. Απρ 16th, 2024

Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του Σπύρου Πολλάλη

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι εκλογικές διεργασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, εκείνων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις ερχόμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο συνδυασμός «Νέα Πνοή», του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, ανακοίνωσε σήμερα τέσσερις ακόμη υποψηφίους, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ενόψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου.

Το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ενώ θα ακολουθήσει η ανακοίνωση του προγράμματος του συνδυασμού και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα της «Νέας Πνοής» περιλαμβάνει σημαντικές και στοχευμένες παρεμβάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της επαρχίας Τροιζηνίας και των Μεθάνων, θα ενισχύουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον και τις επενδύσεις, ενώ θα στοχεύουν και στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Όλα αυτά θα υλοποιηθούν μέσω της αξιοποίησης των εργαλείων που παρέχουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, από εθνικούς πόρους καθώς και από τη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Στόχος του Σπύρου Πολλάλη και των συνεργατών του, είναι να τους εμπιστευτούν οι κάτοικοι του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, ώστε όλοι μαζί με τις εκλογές να δώσουν “Νέα Πνοή” στους κατοίκους και στην περιοχή της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η φιλοσοφία βάσει της οποίας δομείται ο Συνδυασμός μας << Νέα ΠΝΟΗ >> είναι η ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Η θέση μας αυτή αποτελεί την αφετηρία για την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τέσσερις νέους υποψηφίους.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου –Συνταξιούχος – ΚΑΡΑΤΖΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αθανασίου – Απόφοιτος ΤΕΦΑΑΑ Αθηνών – ΓΑΛΑΤΑ

ΣΙΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου – Θαλάσσιες Μεταφορές – ΓΑΛΑΤΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Δημητρίου – Απόστρατος Ελληνικής Αστυνομίας – ΓΑΛΑΤΑ