Πε. Απρ 25th, 2024
Γιάννης Μώραλης

Νέες υποψηφιότητες για τον Γιάννη Μώραλη και τον «Πειραιά Νικητή»

Εμπλουτίζονται τα ψηφοδέλτια του «Πειραιά Νικητή» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.

Υποψήφιοι δημοτικού σύμβουλοι με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» θα είναι ο κ. Γιώργος Δρούζας και η κα Δέσποινα Αρβανίτου.

Το βιογραφικό του Γιώργου Δρούζα

Ο κ. Δρούζας σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με εξειδίκευση στη Στατιστική στο Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Management στην Αγγλία. Εργάστηκε παράλληλα σε Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις στον Πειραιά ως Στέλεχος & Οικονομικός Δ/ντής.

Έχει εργαστεί σε μεγάλους Ομίλους του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα, ως Γενικός Δ/ντής, Δ/νων Σύμβουλος, Μέλος Δ.Σ.& Δ/ντής Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Διετέλεσε Ειδικός Εμπειρογνώμων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. & τα Υπουργεία Εργασίας & Παιδείας.

Συντόνισε μια σειρά προγραμμάτων ΕΣΠΑ ως ειδικός υπεύθυνος Κοινωνικά ευάλωτων ομάδων σε Δήμους & Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Υπήρξε Διαμερισματικός Σύμβουλος ΔΗΜ.Τ.Ο Γ’ Πειραιά και Γραμματέας Οργανωτικού & Παιδείας. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Οικονομίας ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά & Νήσων.

Είναι μέλος Δ.Σ. και Έφορος Καλλιτεχνικού του Πειραϊκού Συνδέσμου. Διατελεί Γενικός Γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του υπογράμμισε:

«Καλωσορίζω τον Γιώργο Δρούζα στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δρούζας έχει θητεύσει σε σημαντικές θέσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχει ασχοληθεί με τον συντονισμό ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε Δήμους και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει σημαντική εμπειρία στα κοινά, σε διάφορες θέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Πειραιά και τα προβλήματα του κι επιθυμεί να συμβάλει στη συνέχεια της προσπάθειάς μας για έναν σύγχρονο και όμορφο Πειραιά. Δημιουργούμε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο περιλαμβάνονται καταρτισμένοι υποψήφιοι με γνώση, άποψη και κυρίως διάθεση να προσφέρουν, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση από το 2014».

Ο κ. Γιώργος Δρούζας σε δήλωσή του τόνισε:

«Οι επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι κρίσιμες και καθοριστικές για τον Δήμο μας. Προσωπικά, ζώντας από το 1967 στον Πειραιά και ενασχολούμενος ενεργά την τελευταία 12ετία με τα κοινά, αισθάνθηκα την ανάγκη αλλά και τη βαθειά υποχρέωση να συνταχθώ στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική του πρόταση για τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Ο Γιάννης Μώραλης τα τελευταία 4,5 χρόνια έκανε έργο και έλυσε πολλά προβλήματα. Μπορεί όμως να πετύχει και να κάνει πολύ περισσότερα γιατί έβαλε τις βάσεις γι΄ αυτό. Μετά από πολλές προσπάθειες εξασφάλισε χρηματοδότηση για έργα και δράσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων των Πειραιωτών και θα φέρουν ανάπτυξη στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για ό,τι καλύτερο για τον Πειραιά μας».

Το βιογραφικό της Δέσποινας Αρβανίτου

Η κα Αρβανίτου μεγάλωσε, δραστηριοποιείται στον Πειραιά και είναι εκπαιδευτικός.

Διετέλεσε Διευθύντρια Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και αιρετός του Ανώτατου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής (ΑΠΥΣΔΕ). Υπήρξε Πρόεδρος, γραμματέας και μέλος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πειραιά (ΕΛΜΕ).

Είναι Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης καλωσόρισε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την Δέσποινα Αρβανίτου, τονίζοντας:

«Έχω τη χαρά να ανακοινώσω την υποψηφιότητα της Δέσποινας ως Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό μας. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, με την οποία είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ εποικοδομητικά από την αρχή της θητείας μας, καθώς διατελεί Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά τα τελευταία 9 χρόνια. Στην Δέσποινα Αρβανίτου έχω εκτιμήσει την εργατικότητα, την αφοσίωση και τη διαρκή της προσπάθεια, προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν τη λειτουργία των σχολείων στην πόλη μας, ενώ οι πρωτοβουλίες που κατά καιρούς έχει λάβει, έχουν συμβάλει στη δημιουργία νέων δράσεων για τους μαθητές του Πειραιά. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη συνεργασία μας και θεωρώ ότι μπορεί να συνεισφέρει με τη γνώση και τη διάθεση για προσφορά που τη διακρίνει και από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

Η κα Δέσποινα Αρβανίτου σε δήλωσή της τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Στα έτη συνεργασίας με τον Δήμαρχο από τη θέση της Προέδρου Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά και βλέποντας τη διάθεση και κυρίως την προσπάθειά του να προσφέρει στην πόλη, καθώς και τη στήριξη του ως προς την καλή λειτουργία των σχολείων, θέλω κι εγώ να προσφέρω όσο μπορώ, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε. Συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς τα τελευταία 4,5 χρόνια ο Πειραιάς έχει αλλάξει προς το καλύτερο και έχουν γίνει σημαντικά έργα. Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια με Δήμαρχο τον Γιάννη Μώραλη θα γίνουν ακόμα περισσότερα».ω