Πε. Απρ 25th, 2024

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ο μεταρρυθμιστής Γιάννης Μειμάρογλου

Σε έντονο προεκλογικό ρυθµό κινούνται στο Κίνημα Αλλαγής για τις ευρωεκλογές, που θα αποτελέσει τη μητέρα των μαχών, στην περίπτωση που δεν γίνουν ταυτόχρονα και εθνικές εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, η Χαριλάου Τρικούπη που δεν θέλει να επικρατήσει η λογική της χαλαρής ψήφου, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Σήμερα συμπληρώθηκε άλλο ένα κομμάτι του παζλ του ευρωψηφοδελτίου. Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα η Φώφη Γεννηματά, με τον Γιάννη Μεϊμάρογλου, ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ο Γιάννης Μειμάρογλου, με μεγάλη δράση στο χώρο της Κεντροαριστεράς και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο χαλυβουργικών προϊόντων και ταξιδεύει συνεχώς στη Γενεύη, που είναι η έδρα της εταιρείας του ενώ, παράλληλα είναι εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση».

Με την πολιτική ασχολείται πολλά χρόνια. Στο παρελθόν άνηκε στο ΚΚΕ ενώ, τελευταίος σταθμός του ήταν το Ποτάμι και μέσω αυτού το Κίνημα Αλλαγής.

Ακολουθεί το βιογραφικό του:

Σύντομο βιογραφικό

Αγρονόμος και Τοπογράφος μηχανικός του ΕΜΠ.
Μεταπτυχιακά στην Ecole Nationale des Ponts et Chaussées (DES υδραυλικά έργα) καθώς και στο Institut National Informatique de Gestion (INIG) στο Παρίσι.
Μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρώσσικα.
Επιχειρηματίας στο διεθνές εμπόριο και στον χώρο των κατασκευών.
Εκδότης του ηλεκτρονικού περιοδικού Μεταρρύθμιση.