Περιοδείες στις νότιες συνοικίες της Πάτρας πραγματοποίησε, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ Γρηγόρης Αλεξόπουλος.
Το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Αλεξόπουλος βρέθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων που είναι και η περιοχή στην οποία μεγάλωσε και στην οποία εξακολουθεί να ζει και συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής και στελέχη του ΚΙΝΑΛ.
Η περιοδεία του είχε θετική ανταπόκριση από τους πολίτες, αλλά και εμπόρους της περιοχής, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και είχε μια άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά της πόλης.
Την επέτειο του βομβαρδισμού του Πειραιά από τους συμμάχους, τιμά ο δήμος, μεταφέροντας τα ιστορικά…
Στην τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στην οδό Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Αθηνών, που αποτελούσε αίτημα και των κατοίκων…
Ενδεικτικά των διαστάσεων που έχει λάβει στις τοπικές κοινωνίες η μάστιγα των εξαρτήσεων είναι τα…
Δίπλα στους μαθητές και τους γονείς με 21 εκπαιδευτικά προγράμματα , σεμινάρια, και δράσεις δημιουργικής…
Νέα χρηματοδοτική δράση της Περιφέρειας Αττικής για τη συνεργασία επιχειρήσεων, πανεπιστημίων και ερευνητικών φορέων –…
Σημαντική ενίσχυση της δημοτικής περιουσίας με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.