Τρ. Απρ 16th, 2024

Πέρση Ντούλια: Μια δυναμική υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Ελισάφ Μωυσή

Στη μάχη του σταυρού ρίχνεται η πρώην Γραμματέας της ΠΑΣΠ Κέρκυρας Πέρση Ντούλια που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «Γιάννενα Νέα Εποχή», που ηγείται ο Ελισάφ Μωυσής.

Μια φρέσκια υποψηφιότητα που διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, στους τομείς της Βιβλιοθηκονομίας και Αρχειονομίας και σήμερα εργάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Κόνιτσας, κατέχοντας τη θέση της διευθύντριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με τις γνώσεις και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει, όπως το Ίδρυμα Νιάρχος, έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της Βιβλιοθήκης που αναγνωρίζεται τόσο από τους κατοίκους της πόλης, όσο και από συναδέρφους της.

Το μικρόβιο της πολιτικής μπήκε από τα μαθητικά της χρόνια, συμμετέχοντας στην πάλαι ποτέ κομματική οργάνωση της ΠΑΜΚ (Μαθητικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ).

Μπαίνοντας στο Πανεπιστήμιο, δραστηριοποιήθηκε στις τάξεις της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εκείνη την εποχή ήταν από τις ελάχιστες γυναίκες της οργάνωσης που κατείχε τη θέση του Γραμματέα Οργάνωσης ενώ, υπήρξε η πρώτη πρόεδρος φοιτητικού συλλόγου στο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας. Παρέμεινε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, ενώ σε μια κρίσιμη συγκυρία για το κόμμα της, το 2012, έδωσε το «παρών» στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι προφίλ της, ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της ανανέωσης που θέλει να σηματοδοτήσει ο Ελισάφ Μωυσής.